Zľava!

KAABO Mantis 10 PRO V2/ PLUS V2, DMEGC 1092 Wh (60 V 18,2 Ah)

Original price was: 1 699,00 €.Current price is: 1 199,00 €.

Zažite revolúciu v osobnej mobilite s elektrickou kolobežkou KAABO Mantis 10 PRO V2/PLUS V2. S výkonnými 1200 W motormi a maximálnou rýchlosťou 60 km/h ponúkajú tieto kolobežky vynikajúci dojazd až 90 km (PRO V2) a 75 km (PLUS V2). Bezpečnostné prvky ako polo-hydraulické brzdy a kompletné osvetlenie zabezpečujú vašu ochranu, zatiaľ čo vzduchové bezdušové kolesá a pružinové zavesenie zaručujú pohodlnú jazdu. Objednajte si svoju KAABO Mantis 10 PRO V2/PLUS V2 v obchode Max Blinker a objavte nový spôsob dopravy!

Kód: ccddc8df2289 Kategória Značka:

Elektrická kolobežka KAABO Mantis 10 PRO V2/PLUS V2

Objavte novú dimenziu osobnej mobility s elektrickou kolobežkou KAABO Mantis 10 PRO V2 a jej variantom PLUS V2. Tieto kolobežky sú navrhnuté pre mestské aj terénne jazdy, pričom kombinujú výkon, bezpečnosť a moderný dizajn. S dvoma výkonnými motormi a robustnou konštrukciou sú ideálnou voľbou pre každodenné dochádzanie, ako aj pre dobrodružné výlety.

Výkon a dojazd

KAABO Mantis 10 PRO V2 a PLUS V2 sú vybavené 1200 W motormi, ktoré umožňujú maximálnu konštrukčnú rýchlosť až 60 km/h. S dojazdom 90 km pri PRO V2 a 75 km pri PLUS V2, môžete bez obáv preskúmavať mesto alebo sa vydať na dlhšie výlety. Batéria s kapacitou 24,5 Ah a napätím 60 V zabezpečuje dostatočnú energiu pre vaše dobrodružstvá.

Bezpečnostné prvky

Bezpečnosť je na prvom mieste. Kolobežky sú vybavené polo-hydraulickými brzdami na prednej a zadnej strane, ktoré zaručujú efektívne a rýchle zastavenie. Osvetlenie vrátane predného, zadného, brzdového a smeroviek zabezpečuje viditeľnosť aj v noci. Systém ovládania pomocou prstovej páčky je intuitívny a jednoduchý na používanie.

Komfort a dizajn

KAABO Mantis 10 PRO V2 a PLUS V2 sú navrhnuté s ohľadom na komfort jazdy. S vzduchovými bezdušovými kolesami s priemerom 11 palcov a pružinovým zavesením na prednej a zadnej strane, kolobežka pohlcuje nárazy a zaisťuje hladkú jazdu aj na nerovných povrchoch. Jej moderný dizajn a kompaktné rozmery (dĺžka 126,7 cm, výška 123 cm, šírka 56 cm) robia z kolobežky atraktívny doplnok pre každého, kto sa chce pohybovať štýlovo a efektívne.

Technické parametre

  • Maximálna rýchlosť: 60 km/h
  • Dojazd: 90 km (PRO V2), 75 km (PLUS V2)
  • Hmotnosť s batériou: 30 kg
  • Doba nabíjania: 7 h
  • Maximálna záťaž: 120 kg
  • Typ motora: Dva motory (pohon predného aj zadného kolesa)
  • Kapacita batérie: 24,5 Ah
  • Energia v batérii: 1470 Wh
  • Osvetlenie: Predné, zadné, brzdové a smerovky

Nákup v obchode Max Blinker

Ak hľadáte kvalitnú elektrickú kolobežku, navštívte internetový obchod Max Blinker. Tento obchod sa špecializuje na osobnú elektromobilitu a ponúka široký výber kvalitných značiek za férové ceny. S rýchlym dodaním do niekoľkých hodín od objednávky a odborným servisom priamo u vás doma, je Max Blinker ideálnym partnerom pre vašu novú kolobežku.

Max Blinker sa aktívne podieľa na zvyšovaní bezpečnosti a znižovaní uhlíkovej stopy, čo z neho robí zodpovedného predajcu. S centrálnou pobočkou v Bratislave a pobočkami v Prahe, Brne a Berlíne, poskytujú služby v celej Európe. Navyše, ak sa vám tovar poškodí v prvých 30 dňoch, oprava je na ich náklady bez zbytočných otázok.

Nezmeškajte príležitosť a objavte svet elektrickej mobility s KAABO Mantis 10 PRO V2/PLUS V2 ešte dnes!