Zľava!

KAABO Mantis 10 PRO V2/ PLUS V2, LG 1470 Wh (60 V 24,5 Ah)

Original price was: 2 099,00 €.Current price is: 1 599,00 €.

Objavte KAABO Mantis 10 PRO V2 a PLUS V2, revolučné elektrické kolobežky s výkonom 60 km/h a dojazdom až 90 km. S LG batériou 1470 Wh (60 V, 24,5 Ah) sú ideálne pre mestské aj terénne jazdy. Vybavené pokročilými bezpečnostnými prvkami, ako sú polo-hydraulické brzdy a osvetlením, zaručujú bezpečnosť a pohodlie. S 11″ kolieskami a vzduchovými bezdušovými pneumatikami si užijete hladkú jazdu. Objednajte si ich ešte dnes v obchode Max Blinker!

Kód: 7d3c735aa23e Kategória Značka:

KAABO Mantis 10 PRO V2/PLUS V2: Revolúcia v osobnej elektromobilite

Elektrická kolobežka KAABO Mantis 10 PRO V2 a jej variant PLUS V2 sú navrhnuté pre tých, ktorí hľadajú kombináciu výkonu, komfortu a štýlu. S dvoma výkonnými motormi a robustnou konštrukciou sú ideálnou voľbou pre mestské aj terénne jazdy. Tieto kolobežky sú vybavené modernými technológiami, ktoré zabezpečujú bezpečnosť a pohodlie pri jazde.

Výkon a dojazd

Jednou z najvýznamnejších vlastností týchto kolobežiek je ich výkon. S maximálnou konštrukčnou rýchlosťou 60 km/h a dojazdom až 90 km pri PRO V2 a 75 km pri PLUS V2, sú ideálne pre každodenné dochádzanie aj dobrodružné výlety. S kapacitou batérie 24,5 Ah a napätím 60 V ponúkajú dostatočnú energiu na dlhé jazdy bez obáv z vybitia.

Bezpečnostné prvky

Bezpečnosť je na prvom mieste. KAABO Mantis 10 PRO V2 a PLUS V2 sú vybavené pokročilými bezpečnostnými prvkami, ako sú polo-hydraulické brzdy vpredu a vzadu, ktoré zabezpečujú rýchle a efektívne zastavenie. Osvetlenie vrátane predného, zadného, brzdového a smerových svetiel zaručuje viditeľnosť aj v noci. Systém ovládania pomocou prstovej páčky je intuitívny a jednoduchý na ovládanie.

Komfort a dizajn

Kolobežky sú navrhnuté s ohľadom na komfort. S veľkosťou kolies 11″ a vzduchovými bezdušovými pneumatikami poskytujú hladkú jazdu aj na nerovnom teréne. Predné a zadné pružinové zavesenie zaisťuje stabilitu a pohodlie pri jazde. Moderný dizajn a robustná konštrukcia robia z týchto kolobežiek skutočný skvost na ceste.

Technické parametre

  • Max. konštrukčná rýchlosť: 60 km/h
  • Dojazd: 90 km (PRO V2), 75 km (PLUS V2)
  • Hmotnosť s batériou: 30 kg
  • Doba nabíjania: 7 h
  • Rozmery: Dĺžka 126,7 cm, Výška 123 cm, Šírka 56 cm
  • Max. záťaž: 120 kg
  • Kapacita batérie: 24,5 Ah
  • Energia v batérii: 1470 Wh
  • Pohon: Predné aj zadné koleso
  • Typ kolesa: Vzduchové bezdušové

Nákup v obchode Max Blinker

Ak hľadáte kvalitnú elektrickú kolobežku, odporúčame navštíviť internetový obchod Max Blinker. Tento obchod sa špecializuje na osobnú elektromobilitu a ponúka široký výber produktov za férové ceny. S rýchlym dodaním do niekoľkých hodín od objednávky a odborným servisom priamo u vás doma, je Max Blinker ideálnym partnerom pre vašu elektromobilitu.

Max Blinker sa aktívne podieľa na zvyšovaní bezpečnosti a znižovaní uhlíkovej stopy, čo z neho robí zodpovedného predajcu. S centrálnou pobočkou v Bratislave a pobočkami v Prahe, Brne a Berlíne, poskytujú služby v celej Európe. Navyše, ak sa vám tovar poškodí v prvých 30 dňoch, oprava je na náklady obchodu bez zbytočných otázok.

Nezmeškajte príležitosť vlastniť túto skvelú kolobežku! Navštívte Max Blinker a objednajte si KAABO Mantis 10 PRO V2 alebo PLUS V2 ešte dnes!