KAABO Wolf King GT PRO, Čierna

3 999,00 

Objavte KAABO Wolf King GT PRO, čiernu elektrickú kolobežku, ktorá dosahuje maximálnu rýchlosť 100 km/h a dojazd až 180 km. S robustným dizajnom, hydraulickými brzdami a vzduchovými bezdušovými kolesami ponúka maximálny komfort a bezpečnosť. Ideálna pre tých, ktorí hľadajú výkon a kvalitu v osobnej mobilite. Navštívte Max Blinker a zaobstarajte si ju ešte dnes!

Kód: 9a04837158b6 Kategória Značka:

KAABO Wolf King GT PRO, Čierna

Predstavujeme vám KAABO Wolf King GT PRO, revolučnú elektrickú kolobežku, ktorá posúva hranice osobnej mobility na novú úroveň. Tento model, ktorý sa vyznačuje kombináciou výkonu, dizajnu a technológie, je ideálny pre tých, ktorí hľadajú niečo viac než len bežnú kolobežku. S maximálnou konštrukčnou rýchlosťou 100 km/h a dojazdom až 180 km sa stáva Wolf King GT PRO skutočným kráľom ciest.

Vlastnosti a technické parametre

  • Maximálna rýchlosť: 100 km/h
  • Dojazd: 180 km
  • Hmotnosť s batériou: 52 kg
  • Doba nabíjania: 12 hodín
  • Napätie batérie: 72 V
  • Kapacita batérie: 35 Ah
  • Maximálna záťaž: 180 kg
  • Typ motoru: Bezuhlíkový (BLDC) v kolese
  • Pohon: Predné aj zadné koleso
  • Predná a zadná brzda: Kotúčová hydraulická
  • Veľkosť kolies: 11″
  • Osvetlenie: Predné, zadné, brzdové a smerovky

Dizajn a komfort

Wolf King GT PRO sa vyznačuje robustným a moderným dizajnom, ktorý kombinuje prvky zjazdového horského bicykla a motokrosovej motorky. Jeho hydraulické nastaviteľné predné zavesenie a pružinové zadné zavesenie zabezpečujú maximálny komfort aj na nerovných povrchoch. Kolobežka je vybavená vzduchovými bezdušovými kolesami, ktoré poskytujú vynikajúcu trakciu a stabilitu.

Bezpečnosť a ovládanie

Bezpečnosť je pri jazde na elektrickej kolobežke kľúčová. Wolf King GT PRO je vybavený kotúčovými hydraulickými brzdami, ktoré zaručujú rýchle a efektívne zastavenie. Systém ovládania pomocou palcovej páčky umožňuje presné a intuitívne ovládanie, zatiaľ čo tempomat poskytuje pohodlnú jazdu na dlhších trasách.

Výhody nákupu v obchode Max Blinker

Ak sa rozhodnete pre nákup KAABO Wolf King GT PRO, odporúčame navštíviť internetový obchod Max Blinker. Tento obchod sa špecializuje na osobnú elektromobilitu a ponúka široký výber kvalitných produktov za férové ceny. Služby obchodu sú známe svojou profesionalitou a rýchlosťou dodania, pričom väčšina objednávok je odosielaná do niekoľkých hodín. Max Blinker sa tiež aktívne podieľa na zvyšovaní bezpečnosti a znižovaní uhlíkovej stopy, čo z neho robí ideálneho partnera pre ekologickú mobilitu.

Okrem toho, Max Blinker ponúka 30-dňovú záruku na opravy bez zbytočných otázok, čo zaručuje, že sa o svojich zákazníkov starajú aj po predaji. S centrálnou pobočkou v Bratislave a pobočkami v Prahe, Brne a Berlíne, sú pripravení poskytnúť kvalitný servis v celej Európe.

Záver

KAABO Wolf King GT PRO je viac než len elektrická kolobežka; je to investícia do vašej mobility a pohodlia. S jeho výnimočnými vlastnosťami, moderným dizajnom a bezpečnostnými prvkami, je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá výkon a kvalitu. Nezabudnite navštíviť Max Blinker a zaobstarajte si túto skvelú kolobežku ešte dnes!